Answered on: November 8, 2019

Client

Ik ben aan het kijken naar een huur auto op het trein station van Alicante. Hoe kan ik het aantal kilometers veranderen naar onbeperkt?

Agent

Naast de foto van de auto ziet u aangegeven "onbeperkt" of "beperkt". Zoek naar auto met onbeperkt of gebruik de "kilometer" filter aan de linkerkant van de pagina, selecteer "onbeperkt" en alle autos met onbeperkt km worden getoond.

Client

Hoe zie ik de totale prijs over de periode en waar kan ik details vinden van de verzekering?

Agent

Totaalprijs huurperiode staat aan de rechterkant vermeld bij iedere auto. Informatie over verzekering kijk onder "BELANGRIJKE INFORMATIE" en kies dan "VERZEKERING". Ook wordt u een extra verzekering aangeboden bij STAP3 van onze partner AXA waarbij u uw eigen risico verlaagd naar €0,- :-

Agent

Bij STAP3 tijdens het online boekingsproces, na het kiezen van uw auto-type, kunt u een extra uitgebreide verzekering worden aangeboden van onze verzekeringspartner AXA, afhankelijk van het land waar u verblijft. Dit is de meest uitgebreide en voordelige verkrijgbare verzekering. Hoe dan ook, u krijgt ook een extra verzekering aangeboden bij de verhuurbalie bij aankomst. Om deze opties te bekijken, ziet u naast de foto van de auto van uw keuze een link getiteld ALGEMENE VOORWAARDEN. Klik hierop en dan op VERZEKERINGSDEKKING en het zal de opties van die bepaalde leverancier tonen. Probeer een paar verschillende leveranciers, omdat ze sterk kunnen verschillen. Als u onze online verzekering bij AXA afsluit, print dan de polis die u per e-mail ontvangt en neem deze mee. U heeft geen andere verzekering nodig.