Answered on: June 11, 2019

Client

Wij hebben willen een auto huren op de luchthaven van Gerona Costa Brava. We hebben een creditcard om de auto op te halen maar niet op mijn naam. Ik zal de hoofdbestuurder zijn. Is het mogelijk om de borg van mijn partners credit card in te laten houden?

Agent

Heeft uw reis partner een rijbewijs?

Client

Ja, mijn partner heeft ook een rijbewijs. Wij zagen op de website dat de creditcard op naam van de hoofdbestuurder moet zijn. Ik zal de hoofdbestuurder zijn maar onze creditcard staat op naam van mijn partner. Wat kunnen we hieraan doen? Mijn partner heeft de creditcard en betaald maar rijdt in principe niet. Kan ac van Logtestijn er dan niet gewoon staan als verantwoordelijke voor betalen en LJM oliemeulen als bestuurder? Een creditcard op naam regelen gaat op zo’n korte termijn natuurlijk niet lukken. Alle andere info hebben we wel op naam van LJM oliemeulen.

Agent

Ok, zorg dat degene met Credit Card als hoofdbestuurder op de reservering komt te staan al rijdt deze niet. Degene zonder Credit Card als extra bestuurder opgeven. Kijk of er een aanbieding is met "Gratis extra bestuurder" aangegeven in een groene banner net boven de foto van de auto. Ook kunt u kijken aan de linkerkant van de pagina naar de filter met voor speciale aanbiedingen. Als "Gratis extra bestuurder" ertussen staat, klikt u deze aan en alle auto's met die aanbieding worden getoond.