Answered on: October 10, 2019

Client

Ik zou graag een auto huren vanaf Station Sloterdijk Amsterdam en inleveren in Zandvoort. Wat is de dichtsbijzijnde inleverlocatie bij Zandvoort?

Agent

Als u van plan bent om het voertuig op een andere locatie dan de ophaallocatie terug te brengen, tik dan het vakje 'Op andere locatie inleveren' aan. Als er geen auto's worden getoond bij STAP2, dan is er geen one way tussen deze locaties toegestaan. Voor one way autohuur kan er soms een toeslag van toepassing zijn. Dit wordt bijna altijd bij de totale huurprijs inbegrepen en bij aankomst bij de balie betaald.

Agent

Als het zoeken met bovenstaande informatie geen resultaat oplevert is one way tussen deze locaties niet mogelijk

Agent

Dichtsbijzijnde ophaallocatie vanaf sloterdijk is waarschijnlijk Nassaukade. U kunt de pagina als volgt "Filteren op afstand" :-

Agent

Tijdens het boekingsproces nadat u uw zoekcriteria heeft ingevoerd, ziet u foto's van auto’s (resultaten). Aan de rechterbovenkant bevindt zich een drop down filter, kies 'SORTEREN OP AFSTAND’. Dit zal de beschikbare auto's rangschikken gebaseerd op de dichtstbijzijnde, met een klein landkaartje. De opgegeven afstand boven het landkaartje is de afstand van de ingevoerde gewenste locatie tot de locatie van de dichtstbijzijnde verhuurder. Klik op het kleine landkaartje om het te vergroten en het exacte adres / locatie wordt getoond.