Answered on: March 20, 2020

Client

Graag wil ik weten waar precies de verhuurbalies zijn gelegen op luchthaven van Gatwick Noord? Is het echt op Gatwick North terminal? Of moet je met een bus naar de auto verhuurders?

Agent

Alle verhuurders zijn centraal gelegen, niet op Gatwick North! Dus u moet ook zoeken op de website naar Gatwick luchthaven (niet Noord).

Client

Dus op Gatwick North moet ik met een bus naar de verhuurbalie?

Agent

Ja, staat ook naast de foto van de auto "Free shuttle bus". Er is helaas geen andere mogelijkheid

Client

Dank, hoe lang is het rijden met die bus? Wij zitten krap in tijd nadat we zijn geland. Is dat dan ook bij waar de andere car hires zijn?

Agent

Dat is ongeveer 5 minuten. Ja, zijn allemaal centraal gelegen. Exacte instructies ontvangt u nadat u de boeking heeft voltooid, per email in uw voucher.

Client

Begrijp ik, maar ik wil dus voorkomen dat het dan blijkt dat ik eerst een half uur in de bus moet en dan nog moet lopen etc. Ik heb een paar maanden oude baby bij me, dus ik moet het zo goed mogelijk organiseren voor mijzelf, begrijp je? Zijn er trouwens baby stoeltjes zijn beschikbaar?

Agent

Begrijp ik. U kunt baby seats opgeven onder EXTRA'S bij STAP3 (net voordat u verdergaat naar BETALEN). Deze betaald u bij de verhuurbalie.

Client

Top, dank voor het reageren!

Agent

Bedankt..wij zijn 24/7 bereikbaar!!